Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dán bárónőt szeret az Arsenal-csatár

2009.11.17. 08:42
Nicklas Bendtner a nála jóval idősebb, kétgyermekes Caroline Luel-Brockdorffal, a dán királyi család tagjával randevúzik.
Caroline

Az Arsenal 21 éves dán csatárát az elmúlt hónapokban többször is együtt látták Baroness Luel-Brockdorffal, legutóbb Caroline két gyermeke is jelen volt a romantikus sétán, Bendtner a Hyde Parkban focizott a bárónő két gyermekével, a hatéves Alexanderrel és a hároméves Josephine-nal.

Két éve a dán televízió valóságshow-jában találkoztak először, a műsorban a Luel-Brockdorff családi kastélyt, a Valdemars Castle-t újították fel, Bendtner volt a műsor vendége.

A közös fotózáson a bárónő már sejtelmesen megjegyezte, sosem lehet tudni, útjaik mikor kereszteződnek újra.

A 34 éves Caroline Luel-Brockdorff korábban modellként dolgozott, két éve vált el milliárdos bankár férjétől, Rory Flemingtől (aki James Bond írójának, Ian Flemingnek az unokatestvére), váláskor a bárónő 400 millió fontot, azaz 120 milliárd forintot kapott.

Bendtner múlt héten lett az év játékosa Dániában, évente 2,5 milliót keres. Jelenleg sérült, műtéte után lábadozik, leghamarabb decemberben játszhat.