Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Roberto Carlos és Ronaldo újra együtt

2009.11.18. 14:27
A 36 éves világbajnok balhátvéd, Roberto Carlos januártól elígérkezett a Corinthianshoz, a Real Madrid után ismét egy klubnál a két brazil futballklasszis.

A török Fenerbahce brazil világbajnoka, Roberto Carlos szóban már megegyezett a Corinthiansszal, év végén lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a török Fenerbahcénál. A 36 éves balhátvéd 2007-ben került Isztambulba, de most szeretne hazatérni.

A brazil klubelnök nagycsapatot akar, és ennek egyik láncszeme lenne ő. Európai karriere után az aranylabdás Ronaldo már tavaly hazatért, megújult a Corinthiansban, súlyfeleslege sem annyira bántó. Ők ketten a Real Madrid után újra együtt játszhatnának, és a Libertadores Kupát is megnyerhetnék.

roberto450

„Háromszor nyertem meg a Bajnokok Ligáját, a Libertadores azonban még hiányzik, mert a Palmeirasszal nem nyertem. Érdekel a feladat, ez nem egy kihívás, hanem több mint kötelezettség” – nyilatkozott Roberto Carlos.

A védő először az Interhez került Európában – 1995-ben –, de csak egy évet maradt, 1996-tól 2007-ig volt Madridban, a Fenernél ötven meccset húzott le eddig.