Szilárda
2 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Jens Lehmannra utaznak a labdaszedők

2010.03.18. 21:17
Mással nem is történhetne meg, hogy nagy vehemenciával a labdaszedő felé rohan, de nem kapja meg a labdát. Jens Lehmann-nal már nemcsak a németek szórakoznak, a katalánok is.

A hamarosan 41 éves stuttgarti Jens Lehmann önmagához méltón fejezte be nemzetközi karrierjét.

A Barcelona elleni Bajnokok Ligája meccsen négyet kapott – karaterúgás most nem volt -, és egy sárgát is mellé, bár erről most nem tehetett.

Úgy látszik, vele, a Londonban Mad Jensre elkeresztelt kapussal muszáj szórakozniuk a labdaszedőknek, nyilván híre ment, hogy Németországban kétszer megszívatták őt pár hónapja.

A 43. percben gyorsan szeretett volna elvégezni egy kirúgást, a reklámtáblák mögött ülő labdaszedőnek azonban esze ágában sem volt odaadni neki a labdát, Hamer játékvezető ugyanakkor azt hitte, húzni akarja az időt.

A sárga után alig észrevehetően a labdaszedő felé mutatta a mutató ujját, miközben a fejét vakarta. Ez a mozdulat már védjegyévé vált, egy tavalyi német bajnokin is így mondott véleményt.

Eseménydús szezon van a 61-szeres válogatott kapus mögött, a decemberi BL-fordulóban nem bírta ki a meccs végéig, ezért a reklámtábla mögé szaladt vizelni.