Lángoló kocsijából mentették ki Andersont

2010.08.02. 11:41
Komoly autóbalesetet szenvedett a Manchester United brazil futballistája, eszméletlenül szabadították ki a lángoló sportkocsi roncsai közül.

Karambolozott Anderson: a MU egyik brazilja elvesztette eszméletét, az autó felrobbanása előtt pillanatokkal mentették ki. A játékos Portugáliában, Braga közelében csapódott neki egy falnak Audi R8 sportkocsijával.

A 22 éves futballista kórházba került, agyrázkódása van és ostorcsapás-sérülése, ami gyors sebességcsökkenés miatti gerinc-, illetve csigolyasérülést jelent. Sokkos állapotba került, de szóvivője szerint csak az ijedtség volt komoly, nagyobb baja nincs.

"Azt hittük, már halott, de a tűz terjedni kezdett, úgyhogy a bátyám gyorsan kihúzta a kocsiból. A kocsi percek alatt porig égett" - idézi a portugál Jornal de Noticias az egyik helyszínre érkezőt.

A portugál rendőrség szerint a 125 ezer font értékű kétüléses kocsiban a sofőrön kívül egy férfi és egy fiatal brazil nő tartózkodott, azt nem tudják, ki vezetett, és azt sem, a rendőrség tesz-e feljelentést a játékos ellen.

Anderson térdműtétje utáni rehabilitációja miatt volt Portugáliában, nem sokkal a baleset előtt egy bragai éjszakai bárban látták. "Elsősorban mentálisan viselte meg őket a baleset, főleg a hölgyet. A legnagyobb bajuk az ijedtség volt" - tette hozzá a bragai kórház szóvivője.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport