Bernadett
-2 °C
4 °C
Kékesi Márton
ma 02:15
Kékesi Márton
Alpesi sí

Rooney prostituálttal csalta terhes feleségét?

2010.09.05. 21:09
Egy örömlány azt állítja, hogy az elmúlt évben hétszer is együtt volt Wayne Rooneyval, akit nem különösebben zavart, hogy felesége ezalatt gyermeküket várta. A futballsztár először egy hármast erőltetett, majd felesége távollétében még közös otthonukba is megpróbálta elhívni.

Wayne Rooney többször is megcsalta a feleségét egy prostituálttal, miközben Coleen a nemrég megszületett gyermeküket várta, írja a News of the World nevű brit bulvárlap. A prostituált szerint Rooney nem csinált problémát abból, hogy terhes felesége van.

A Sunday Mirror úgy tudja, hogy az angol válogatott és a Manchester United csatára két hónap alatt hétszer is találkozott a 21 éves Jenny Thompsonnal, aki részletesen beszámolt együttléteikről.

Állítása szerint tavaly júniusban, egy manchesteri kaszinóban találkozott először a 24 éves focistával, telefonszámot cseréltek. Rooney már aznap éjszaka sms-ekkel bombázta a nőt, akiről akkor még nem tudta, hogy pénzért vállalja a szexet, de ez hamar kiderült.

A focista biztosította a nőt, hogy ez nem jelent neki problémát, sőt, még Jenny kaszinóban jelen lévő barátnőjét is elhívta egy hármashoz. Egy ötcsillagos szállodában találkoztak, ahol Rooney elmondta, hogy korábban még nem volt része hármasban, majd a nő elmondása szerint az egésznek igen hamar a végére jutottak.

Jenny legközelebb már egyedül találkozott a futballsztárral, aki egy félórás menetért a szokásos tarifájának hatszorosát, 1200 fontot (kb. 400 ezer forintot) fizetett neki. A nő azt mondta, hogy a többi alkalommal nagyjából 45 perceket töltött Rooneyval, akit elég unalmasnak talált az ágyban. Ha nem volt nála éppen elég pénz, akkor később egy ismerősének a boltjában vehette át a fizetséget.

A prostituált azt mondta, hogy egy bulin az egész angol csapat jelenlétében fogta kézen, és vezette ki a teremből Rooney, nem törődve az undorodva néző Michael Owennel.

A News of the World szerint Rooney még otthonukba is meghívta a prostituáltat, amíg felesége elment hazulról, azonban Jenny állítása szerint erre már pénzért sem volt hajlandó.

A 24 éves focista nem először keveredik szexbotrányba: már 2004-ben kiderítette a brit sajtó, hogy az akkor 18 éves futballsztár egy állítólagos liverpooli masszázsszalont látogat, ahol egy 48 éves nagymama is az ügyfelei között tudhatta.

Coleen azt a félrelépést még megbocsátotta, de a Sunday Mirror szerint tegnap este feleségének mindent bevalló Rooney úgy véli, hogy a nő most kidobja őt cheshire-i villájukból, és a válókeresetet is hamarosan beadhatja.

"Romokban az életem. Olyan ostoba voltam, Coleen ezúttal nem fog megbocsátani, el fog hagyni" - mondta a focista a lap szerint egyik ismerősének.