Natália
1 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Ibrahimovic hátba rúgta a csapattársát

2010.09.15. 13:13
A svéd valamiért alattomosan megrúgta az óvatlan Strassert az AC Milan edzésén.

Furcsa eset történt a AC Milan egyik edzésén. Az Auxerre elleni BL-meccs előtt az egyik edző kérte magához a csapatot. A játékosok körbeállva hallgatták, Ibrahimovics később ért oda, majd egyszerűen hátbarúgta az edzőre figyelő Strassert.

A Sierre Leone-i értelmetlenül bámult a brutális csatárra, úgy tűnik, nem adott alkalmat a támadásra, igaz, a Skysport felvételén nem látszik, hogy mi történt az edzés korábbi szakaszán. A rúgás nem keltett feltűnést, Ronaldinho alig pár másodperccel később még meg is ölelte a svédet.

Ibrahimovics a szezon elején érkezett a Barcelonától az AC Milanhoz, nem könnyű természet, a Barcelona edzőjével, Guardiolával sem jött ki. A pályán is rendre központi figura, nem kerüli el a kényes helyzeteket, és szép góljai mellett alattomos, durva belépőiről is hírhedt.

A lerúgott Rodney Strasser sem régóta a Milané. A 20 éves középpályás 2007-ben került a csapathoz, de a felnőtteknél csak 2008 decemberében kapott lehetőséget. A lassú fiatalításon átmenő csapatban azonban több esélyt kaphat.

A Milan hétvégi bajnoki meccsén 2-0-ra kikapott a Cesena otthonában. Ibrahimovics először játszott új csapatában, kihagyott egy büntetőt. Szerda este az AC Milan az Auxerre ellen kezdi meg a BL csoportkörét.

A videót a pepsifoci találta.