Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Sára, Márió
-7 °C
5 °C
Sport

Világbajnokság, Dél-Afrika

Blogok

Sakkmester
Holnap: 01-19 - Szünnap - LIVE! - 14:00 - Wijk aan Zee 2022. január 15-30. - Mai menü: Carlsen 0,5-0,5 Van Foreest, Shankland 0,5-0,5 Rapport
          A 13 fordulós verseny három fordulóját követően némi meglepetésre az indiai Vidit nagymester áll az élen 2,5 ponttal - Rapport elsőfordulós kisiklását követően elért kettős győzelmével felzárkózott a holtversenyes második helyre: Carlsen, Duda, Esipenko, Van Foreest társaságában - tőlük fél pont lemaradással következik Caruana és Mamegyarov - Az igazi érdekességet mégsem a tabella mutatja: - A kis indiai Praggnanandhaa edzője, akivel a versenyző egy szobában van elszállásolva pozitív Covid tesztet produkált - ám Pragg mégis tábla mellé ülhetett a tegnapi fordulóban - Nagyon érdekelne, hogy miként fertőtlenítették le a versenyzőt, annak ruházatát stb, úgy, hogy ne veszélyeztesse a többi résztvevőt - A negyedik fordulóban több izgalmasnak ígérkező játszma vár ránk:  White Evaluation Black 1  GM Shankland, S.
Tommy autosport
A rally VB idei színei
Tegnap Salzburgban hivatalosan is bemutatkozott a rally világbajnokságon idén résztvevő három Rally1-es top csapat, a Ford, a Toyota és a Hyundai.