A spanyolok már hisznek a magyar fociban

2011.01.24. 14:11
A madridi Marca újságírója olvasói kérdésre válaszolt, szerinte hosszú évek óta nem voltunk ilyen jók, a Koman-generáció Dzsudzsákékkal végre kijuthat egy rangosabb világversenyre.

Axel Torrest, a madridi Marca újságíróját online kérdezhették az olvasók, többek között Magyarország futballhelyzetéről is kapott kérdést.

"Szerintem régóta nem volt ilyen jó magyar generáció. A 2009-ben U20-as világbajnoki elődöntős csapat most kezd beérni, Komanra különösen érdemes figyelni. Ha ezek a srácok csatlakoznak Husztihoz és Dzsuzsákhoz, akkor nagy esélyük lesz arra, hogy egy rangos világversenyre kijussanak. Dzsudzsák egyébként az évszázad legjobb magyar futballistája lehet" - írta válaszában Torres.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla