Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Bedőltünk Totti provokációjának

2011.03.14. 11:41

A Roma csapatkapitánya, Totti szóban többször hergelte az ellenfelet, de ő járt a legrosszabbul. A 74. percben hátulról, szabálytalanul szerelte őt Matuzalem, a lazios a földön fekvő Totti arcába is lépett. A játékvezető nem látta az esetet, lapot sem adott az alattomos támadásért. Matuzalem amúgy sem kímélte Tottit, felugrásból egyszer fejbe is rúgta.

Matuzalem végig pályán maradhatott, de csapattársát, Radut a 88. percben leküldték: a 87. percben odasétált a szabadrúgáshoz készülő Simplicióhoz, és a partjelzőtől egy méterre arcon fejelte.

A Lazio edzője, Edy Reja elismerte, játékosai elveszették a fejüket, és ez a győzelembe került. "Egy kiegyensúlyozott meccsen bedőltünk Totti provokációjának, nagyon tudja, hogy kell lassítani a játékot. Az már a mi hibánk, hogy túl feszültek lettünk ettől, és belesétáltunk a csapdájába."

A mérkőzést Totti két góljával a Roma nyerte. A Lazio így is megelőzi a bajnokságban, 51 ponttal ötödik, a Roma két ponttal mögötte a hatodik.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek