10 másodperc alatt kicsinállak, te kis pöcs

2011.05.19. 12:41

Saját Twitterén balhézott össze egy Liverpool-drukkerrel Wayne Rooney, a MU-csatár nem bírta elviselni a sértő megjegyzéseket, bunyózni akar.

"Te kövér gyökér, a fejedbe állítok egy kapát..." kezdte a szurkoló. Rooney erre lehívta edzésre: "Tudod, hol van az edzésünk, gyere és csináld, sok sikert!" A válasz: "Holnap lemegyek, öcsisajt! A biturbós Nissan Micrámmal." Rooney erre már felhúzta magát, bunyózni hívta: "10 másodperc alatt kiütlek, remélem, el is jössz, te kis pöcs! Ha nem, mindenkinek elmondom, milyen beszari vagy."

Nem Rooney lenne az első, akit ilyenért megbírságol a szövetség, a West Ham-es Carlton Cole-t és a liverpooli Babelt is megbüntették Twitter-kommentjeikért.

Rooneynak nem ez az első balhéja idén, áprilisban a West Ham elleni meccsen káromkodott a kamerába, két meccsre eltiltották. A Chelsea szurkolóinak is mutogatott, azért nem vette elő a szövetség.

A Manchester United története 19. bajnoki címét szerezte, ezzel megelőzte a 18-szoros győztes Liverpoolt, valószínűleg ez nem tetszik a Pool-szurkolóknak.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM