A WBA amerikai riválissal küzd Geráért

2011.06.07. 10:34 Módosítva: 2011.06.07. 10:35

Gera Zoltán kétéves szerződése lejárt a Fulhamnél, a brit sajtó már hetek óta arról ír, kézenfekvő megoldás lenne, ha visszatérne a szezont a 11. helyen záró West Bromwich Albionhoz. Roy Hodgson edzővel a Fulhamnél ideális volt a kapcsolata, ő hozta ki belőle a maximumot, Gera korábban azt is mondta, kár, hogy nem korábban találkoztak, több jöhetett volna ki a pályafutásából.

A WBA vezetői abban reménykednek, hamarosan, akár a napokban is megállapodhatnak, bár tengerentúli klubokkal is versenyezniük kell. A 32 éves magyar támadó, aki 155 meccset húzott le a WBA-nál, Birmingham Mailnek nyilatkozott.

„Nem akarok pillanatnyilag a jövőmről beszélni, még korai. Élveztem a WBA-nál eltöltött időszakot, szívesen gondolok vissza arra a négy évre, annál is inkább, mert a klub adta meg nekem a lehetőséget, hogy Angliában kipróbálhassam magam. Amikor visszatértem ellenfélként, éreztem a közönség szeretetét. Boldog időszak volt, voltak nagyon szép pillanatai a karrieremnek a klubnál, de mást egyelőre nem mondhatok” – idézte a lap a sérüléssel bajlódó, így a San Marino elleni válogatott meccstől távolmaradó játékost. Gerát az Arsenal elleni utolsó bajnokin kiállították, a pirosat érő mozdulatba sérült bele, amiért hárommeccses eltiltást is kapott.

Annyi jelenleg megállapítható, Gera nem zárkózna el a WBA-tól, de mivel az őt mellőző Mark Hughes elment a Fulhamtől, és a holland Martin Jol érkezett, aki kedveli őt, nem kizárt, hogy egy évet mégis hosszabbít Londonban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla