Koronavírus adatok

2021. nov. 30.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
András, Andor
-4 °C
5 °C

Mourinho: Általában nem szoktam tévedni

2011.10.19. 11:25

A Real Madrid Lyon elleni 4-0-s győzelmével továbbra is százszázalékos a Bajnokok Ligájában. José Mourinho, a spanyol csapat mestere elégedett a sikerrel, főleg, mert egy olyan csapat ellen érték el, akik többször is legyőzték a madridi együttest az elmúlt évek során.

Mourinho több meglepetést okozott kezdőcsapatával, például kihagyta a kezdőből az elmúlt hetekben három mesterhármast is szerző Gonzalo Higuaínt és az egyre jobb formába kerülő Kakát is. A madridista.hu-n olvasható mérkőzés utáni nyilatkozatában kifejti, "mindig próbálom elképzelni a mérkőzést, mielőtt az elkezdődne. Általában nem szoktam tévedni, de néha meglepődöm az ellenfélen. Úgy véltem, hogy a Lyon zártan fog védekezni, ezért szükségünk lesz az agilis, technikás és labdával gyors emberekre, mint Benzema." A francia támadó aztán góllal hálálta meg a bizalmat egykori csapata ellen.

A csak egy lesgólig jutó Ronladóról is kifejtette véleményét a madridista.hu szerint. „Cristiano Ronaldóval minden rendben van, meg vagyok vele elégedve. Akkor lenne probléma, ha nem találna be és a csapat sem tudna győzni. Ez így történt a Levante és a Racing ellen is. Nem sikerült neki a gólszerzés az elmúlt pár meccsen, de a többiek megtették helyette, tehát nincs probléma. Szeretem, amikor ilyen intelligens és önzetlen teljesítményt nyújt. Tavaly megnyerte az Aranycipőt és a Pichichit, idén viszont sokkal nagyobb dolgokra fáj a foga."