16:00, November 30.
Ausztrália 1
Dánia 0
al-Dzsanúb Stadion D csoport
16:00, November 30.
Tunézia 1
Franciaország 0
Education City Stadion D csoport
20:00, November 30. ÉLŐ
Lengyelország 0
Argentína 2
974 Stadion C csoport
20:00, November 30. ÉLŐ
Szaúd-Arábia 0
Mexikó 2

Bogdántól az angolok is el vannak ájulva

2012.01.15. 10:10

A Premier League 21. fordulójának hőse egyértelműen Bogdán Ádám, a Bolton Wanderers magyar kapusa volt. A Manchester United elleni idegenbeli bajnokin bravúrral védte Rooney tizenegyesét, a három gólról nem tehetett, több jelentős lapnál is remek osztályzatot kapott, edzője is dícsérte.

"A Unitednak az első félidőben voltak helyzetei, elég csak a Bogdán által védett büntetőt említeni, vagy amikor a gólvonalról mentettünk. Bogdán Ádám nagyon sokra hívatott, fényes karrier előtt áll" - mondta róla trénere, Owen Coyle.

"A Bolton Bogdán hősiességéből nyert erőt..." - írja a Sun. " A Goal.com osztályzatai szerint Antonio Valencia mögött ő volt a mezőny második legjobbja, tízből 7,5-ös osztályzatot kapott. "Azzal, hogy sorozatban mutatta be a bravúros védéseket, sokáig a meccsben tartotta csapatát. A legnagyobb teljesítménye az volt, mikor a 23. percben kivédte Rooney büntetőjét. Ura volt a kapujának, rendkívül jól védett. Azt sajnálhatja talán, hogy Carrick lövését nem tudta védeni" - írja a szaklap.

A Sky Sportsnál nyolcast kapott a szerkesztőségtől, 7,4-et a drukkerektől, előbbivel holtversenyben volt a mezőny legjobbja. A Guardiannél most 7,8-nál jár, ezzel Scholes, Carrick és Valencia mögött a negyedik helyen van.  • Tippek
  • Hírek