Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C

Áll a bál a Magyarország-Izrael előtt

2012.08.15. 12:17
Izraeli lapok szerint két futballista is elhagyta a szerda este Magyarország ellen játszó izraeli válogatott keretét. Yossi Benajunnak, a válogatott legnagyobb sztárjának felesége hamarosan szülni fog, Almog Cohen pedig összeveszett Eli Guttmann szövetségi kapitánnyal.

Az One és a Walla is arról ír, hogy két fővel megfogyatkozott a barátságos meccsre Magyarországra érkező izraeli keret. Benajun, a Chelsea sztárja állítólag külön engedéllyel hagyhatta el a Budapesten készülő válogatottat, azonnal Londonba utazott a feleségéhez.

Almog Cohen azért sértődött meg Guttmannra, mert a keddi, budapesti edzésen nem gyakorolhatott a tervezett kezdőcsapattal. A kapitány rászólt, hogy ne duzzogjon, ezen összevitáztak, aminek az lett a vége, hogy Cohen kikerült a keretből. A beszámolók szerint vissza is küldték klubcsapatához, Nürnbergbe.

Mivel az izraeli válogatott tegnap teljes titokban készült a szerda este 20:30-tól kezdődő bartáságos meccsre, az ügyről az MLSZ-nél sem tudtak mondani semmit az Indexnek. Az izraeliek sajtótájékoztatót sem tartottak, beszélni sem lehetett a játékosokkal.  • Vennék
  • Hírek