Gólszerzés után hunyt el a svéd focista

2012.09.03. 14:10
Victor Brannstrom korábban már elájult egy meccsen. Nem találták okát, ezét folytathatta. Vasárnap meccs közben összeesett, nem tudták megmenteni.

Mérkőzés közben, négy perccel gólja után esett össze egy svéd negyedosztályú mérkőzésen Victor Brannstrom, akit már nem tudtak megmenteni, írja a Eurosport. Brannstrom korábban az élvonalban szereplő Helsingborg játékosa volt.

A Pitea 29 éves focistája az Umedalen elleni hazai meccsen juttatta előnyhöz csapatát. Négy perccel később az ellenfél térfeléről kocogott vissza, amikor leült, aztán a földön elterült. A pálya szélén azonnal látták, hogy baj van, a találkozót félbeszakították, és rögtön mentőt hívtak. Megpróbálták az újraélesztést, de a kórházba szállítás után már csak a játékos halálának beálltát tudták megállapítani.

Brannstorm januárban egy időre felhagyott a labdarúgással, miután egy mérkőzésen összesett, de az orvosi vizsgálatok nem mutatták ki, hogy baj lenne a szívével. Visszatért, és folytatta a futballt.

Christer Berglund, a Pitea alelnöke elmondta, nem erőltették a játékos visszatérését, ő volt az, aki minden áron játszani akart, ezért keményen készült. A halál pontos okát egyelőre nem állapították meg. Brannstromnak két gyereke volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport