Büntethetik A. Cole-t a Terry-ügy miatt

2012.10.08. 17:20

Megbüntetheti Ashley Cole-t az Angol Labdarúgó Szövetség, mert a Chelsea-játékos pénteken Twitteren támadta a szövetség vezetőit. A Terry-ügyben azzal vádolták, elfogult volt a vallomása.

A játékos azóta már törölt bejegyzésben kiosztotta az FA-t, és cinikusan megjegyezte, hogy a szervezet vezetői hazugnak hiszik. Cole korábban kiállt rasszizmussal vádolt csapattársa mellett az FA független testületének meghallgatásán.

A válogatott hátvéd még másnap bocsánatot kért a kirohanásért. „Edzés után hallottam, hogy miket állít rólam a szövetség. Nagyon ideges lettem, elragadtak az érzéseim, és meggondolatlanul írtam. Szeretnék elnézést kérni az FA-től". A játékosnak csütörtökig adott időt a szövetség, hogy tisztázza magát.

Ashley Cole csapattársát, John Terryt szeptember végén pénzbüntetés mellett négy meccsre eltiltották az őt ért vádak miatt. A Chelsea csapatkapitánya állítólag tavaly októberben tett rasszista megjegyzéseket tett a QPR-ben játszó Anton Ferdinandra.

Idén júliusban Terryt polgári perben tisztázták, ezért háborodott fel, amikor az FA úgy döntött, hogy saját testülete elé is beidézi. A védő ezután hozta meg döntését, hogy lemond az angol válogatottságról.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM