Blohin: Vállalom a felelősséget

2012.06.15. 22:30
A francia válogatott 2-0-ra nyert a házigazda ukránok ellen az Európa-bajnokság D csoportjának második fordulójában, a meccs leginkább arról marad emlékezetes, hogy a vihar és a felhőszakadás miatt az ötödik percben félbeszakadt, és csak egy óra szünet után folytatták.

Oleg Blohin, az ukránok kapitánya vállalja a felelősséget, de a játékosokat majd helyrerakja. „A felelősséget vállalom, néhány játékos azt hitte, hogy már a negyeddöntőben van. De az Eb egy olyan torna, ahol teljes bedobással kell játszani az összes meccsen. A játékosok nevét nem mondom meg, majd személyesen beszélgetek el velük. Kiosztom őket, a beszélgetés elég komoly lesz. Nem ma, ma már eléggé letörtek. Három nap múlva Angliával játszunk, pszichésen kell hatni rájuk. "

A helyi lapok szerint Ukrajna elviseli a vereséget, megérdemelten veszítettek, de a továbbjutás esélye még megvan. Az első félidőben hagytak ki helyzeteket, de a másodikban már túl sokat hibáztak. Sok múlik majd az angolok elleni meccsen.

Az ukrán vereség után a kijevi szurkolói zóna szinte kiürült, a szurkolók tömegesen hagyták el a Hrescsatikot. „Elvesztettük a meccset, de a háborút nem. Az időjárás is ellenünk volt, de talán jogosan. Vesztetünk, de még nincs minden veszve" - bizakodott egy hazai drukker.

Frontvonal

Átfogó elemzések, világátalakító kérdések és jövőképek egy kötetben.

MEGVESZEM
Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM