Ilona
17 °C
32 °C

Szentes, kint megvárunk!

2013.04.17. 11:54

A Diósgyőr az elhalasztott, és kedden lejátszott 20. forduló előtt utolsó helyezett Siófok otthonában simán kikapott 3-0-ra az NB I.-ben. A csapatot elkísérő szurkolók a DVTK-edző Szentes Lázárt gyalázták a meccs után, aki így nyilatkozni sem tudott.

Szentest a Sport TV kérdezte volna a vesztes bajnoki után, azonban a tréner nem tudott koncentrálni, mert a pálya végéből a diósgyőri tábor folyamatosan ordibált neki. A videón hallható, ahogy a dühös szurkolók azt kiabálják többek között, hogy „Te nyomorék", „Kint megvárunk", „Ne magyarázkodj".

Az értékelésnek így hamar vége lett, de Szentes a meccs után se nagyon akart nyilatkozni, a sajtótájékoztatón előbb gratulált a siófoki Horvát Károlynak, nem sokkal később pedig kivonult.

A Diósgyőrnek nem megy tavasszal, korábban a nemzetközi kupaszereplést érő helyre akartak odaérni, de már a nyolcadik helyre csúsztak vissza az NB I.-ben. Az utóbbi öt meccsükből csak egyet tudtak megnyerni, a harmadik Videotont verték 2-1-re.

A Siófok a szezonbeli harmadik győzelmével elmozdult az utolsó helyről, ám így is tíz ponttal vannak lemaradva a bentmaradást érő 14. helytől.