Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szentes, kint megvárunk!

2013.04.17. 11:54

A Diósgyőr az elhalasztott, és kedden lejátszott 20. forduló előtt utolsó helyezett Siófok otthonában simán kikapott 3-0-ra az NB I.-ben. A csapatot elkísérő szurkolók a DVTK-edző Szentes Lázárt gyalázták a meccs után, aki így nyilatkozni sem tudott.

Szentest a Sport TV kérdezte volna a vesztes bajnoki után, azonban a tréner nem tudott koncentrálni, mert a pálya végéből a diósgyőri tábor folyamatosan ordibált neki. A videón hallható, ahogy a dühös szurkolók azt kiabálják többek között, hogy „Te nyomorék", „Kint megvárunk", „Ne magyarázkodj".

Az értékelésnek így hamar vége lett, de Szentes a meccs után se nagyon akart nyilatkozni, a sajtótájékoztatón előbb gratulált a siófoki Horvát Károlynak, nem sokkal később pedig kivonult.

A Diósgyőrnek nem megy tavasszal, korábban a nemzetközi kupaszereplést érő helyre akartak odaérni, de már a nyolcadik helyre csúsztak vissza az NB I.-ben. Az utóbbi öt meccsükből csak egyet tudtak megnyerni, a harmadik Videotont verték 2-1-re.

A Siófok a szezonbeli harmadik győzelmével elmozdult az utolsó helyről, ám így is tíz ponttal vannak lemaradva a bentmaradást érő 14. helytől.