Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Barcától mindenféle köcsögségre számíthatunk

2013.04.30. 15:15 Módosítva: 2013-05-01 14:12:14

A szerdai Bajnokok Ligája-elődöntő előtt Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke arra figyelmeztetett, hogy a Barcelona majd minden eszközt bevet a továbbjutás érdekében. A München 4-0-ás előnnyel érkezik a visszavágóra.

„Minden trükköt felhasználnak majd, hogy kibillentsenek minket a megszokott játékunkból. Nem hezitálnak majd olyanokkal is próbálkozni, melyek nem férnek a szabályos keretek közé. Provokálni fognak, és mocskosan, köcsög módon játszani, ha arra lesz szükség" - mondta hétfőn, kedden azonban visszakozott.

„Bocsánatot kérek, hogy félreértették, amit mondtam. Mindössze annyit mondtam, hogy a Barca bármire képes lesz a pályán a továbbjutásért, de csak a szabályokat betartva. A Barca az egyik legnagyobb és legőszintébb klub a világon, és biztos vagyok benne, hogy a fair play dominál majd náluk is a szerdai találkozón" - magyarázta hétfői kijelentését Beckenbauer.