Megkéseltek egy szurkolót Szentesen

2013.08.18. 11:17

A csongradfoci.hu a klub szurkolói oldalára hivatkozva azt írja, hogy megkéseltek egy hazai szurkolót a Szentes-Tápé megye egyes bajnoki után.

A Kinizsi drukkerei azt írják, hogy a meccs után két szurkolótársuk épp a drapériákat és a zászlókat vitte fel a raktárba, amikor rájuk támadtak. Egyiküket elverték, a másikukat combon szúrták, utána elfutottak. „Több emberünk most is a rendőrségen van, a megszúrt srác még a kórházban. Nem gondoltuk, hogy ilyen megtörténhet a városunkban".

A késelést a rendőrség a delmagyar.hu érdeklődésére megerősítette. „Egy 21 és egy 18 éves szentesi fiatalt gyanúsít a rendőrség azzal, hogy augusztus 17-én este egy helyi rendezvényen lábon szúrtak egy férfit, míg egy másikat bántalmaztak. Mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozói néhány percen belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy helyi testvérpár gyanúsítható. A két férfi jelenleg szökésben van, ezért velük szemben testi sértés bűntettének kísérlete miatt országos elfogatóparancsot bocsátott ki a rendőrség".

Frissítés: önként jelentkeztek

Önként jelentkezett a Szentesi Rendőrkapitányságon a körözés alatt álló testvérpár, írja a police.hu.
A testvérpár 2013. augusztus 18-án önként jelentkezett a rendőrkapitányságon. Kihallgatásuk során részben beismerő vallomást tettek. Velük szemben a további büntetőeljárást testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt a Szentesi Rendőrkapitányság folytatja le.
 
 
 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport