Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Virgil
1 °C
5 °C

Kaká menni akar Madridból

2013.08.30. 11:07

Ricardo Kaká csütörtökön, a Deportivo elleni barátságos mérkőzés után bejelentette, hogy távozni akar a Real Madrid csapatából.

Távozni szeretnék, a csapat pedig biztosított arról, hogy segítenek új klubot találni. Ez lesz a legjobb nekem és a klubnak is. Beszéltem már erről Ancelottival, akivel többé-kevésbé egyet értünk ez ügyben, mindenki tudja, hogy mit szeretnék.

A brazil kizárta, hogy visszatérne hazájába, mint ahogy az Egyesült Államokba és Katarba sem szeretne igazolni. Olasz és spanyol lapok egyből a Milant kezdték emlegetni, mint a legvalószínűbb kérőt, azonban milánói csapat neve az elmúlt két szezonban minden átigazolási időszakban felmerült Kaká kapcsán. Adriano Galliani, a Milan ügyvezető igazgatója, aki nagy rajongója a brazilnak, nem zárkózott el a 31 éves játékos visszatérésétől, de konkrét ajánlatott nem tettek még étre.

Kaká a szívünkben maradt, elképzelhető, hogy visszatér. Meglátjuk majd, hogy mi történik.

Kakáért 2009-ben 68,5 millió eurót fizetett a Real Madrid a Milannak, amivel jelenleg a világ negyedik legdrágább játékosa, a középpályás azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Rengeteg sérüléssel bajlódott, utána pedig nem tudott visszakerülni a kezdőcsapatba, négy év alatt mindössze 120 meccset játszott, melyeken 29 gólt szerzett. A szerződéséből még 2 év van hátra, így ha távozna, a Madrid 20 millió eurót spórolhatna, hiszen a 10 milliót kap egy szezonra.

Kaká csütörtökön pályára lépett, és két gólt is szerzett a Teresa Herrera Kupán, így ha valóban távozik, jól sikerült a búcsúja a spanyol csapattól.

Real Madrid vs Deportivo La Coruna 4-0 All Goals & Full HighLights 29.08.2013