Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C

Bolt: Még jobb játékossá teszem Bale-t

2013.10.03. 14:48

A villámgyors Gareth Bale a világ legdrágább átigazolása lett a nyáron, első Real Madrid-meccsén például 40 km/h-val is sprintelt, és bár most sérült, a világ leggyorsabb embere, Usain Bolt segítene neki fejlődni.

Tudom, hogyan tehetném még jobb játékossá. Nagyon tisztelem a Real Madridot, ha ők és Gareth is úgy gondolja, akkor örömmel repülök el Madridba, hogy adjak neki néhány magánórát. Úgy hallom, sebessége megközelíti az enyémet, de nagyon sok múlik a technikán

– ajánlotta fel magát az olimpiai bajnok jamaicai sprinter.

Bolt szerint nincs gyorsabb futballista a világon, mint a százmillióért igazolt walesi, és megjegyezte azt is, hogy korábban Cristiano Ronaldónak is hasznos tanácsokat tudott adni.

Gareth Bale Vs Villarreal - 75m in 9.12 seconds 40 Km/h - Amazing Run

Nemcsak azon múlik, milyen gyorsan tud felgyorsulni az ember, ott van a labda is, az egyensúlyra is figyelni kell a sprintelés közben. Ronaldót már segítettem néhány futóedzéssel, nézzék meg, mire vitte azóta

– poénkodott az atléta, aki a nyári, moszkvai világbajnokságot három aranyéremmel zárta. A két sztár még 2009-ben készült együtt, Bolt több tanácsot is adott az akkor még MU-játékosnak.

A Manchester United-rajongó Bolt nemrég a Manchester Citynél lógott futballistákkal, edzésen szívatta a City-csatár Sergio Agüerót.