Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Döbbenetes Barca-vereség

2014.03.08. 18:19

A címvédő FC Barcelona óriási meglepetésre 1-0-ás vereséget szenvedett a kiesőjelölt Valladolid vendégeként. Hiába birtokolta nagyrészt a Barca a labdát, és háromszor annyi kapura lövésük volt, de nem tudtak kiharcolni egyetlen gólt sem.

A 17. percben előbb még Fausto Rossi lövését blokkolták, majd Javi Guerra nem találta el jól a labdát, de képtelenek voltak felszabadítani a védők, a beérkező Rossi így csak megszerezte a vezetést és a meccs egyetlen gólját.

A Valladolid a korábbi tíz bajnoki mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni, még január 25-én a Villarereal ellen. A Barcelona viszont három héten belül másodszor kap ki, február 22-én a Real Sociedadtól szenvedtek 3-1-es vereséget. Előtte összesen két vereségük volt a szezonban.

A tabellán a Real Madrid előnye egy pont, és még hátravan egy bajnokijuk a hétvégén, vagyis elhúzhatnak. Mivel az Atletico Madrid is csak 2 ponttal van a Barca mögött, ezért az sem kizárt, hogy a forduló után a 3. helyre esnek vissza a ranglistán.

Primera División, 27. forduló:

Valladolid-FC Barcelona 1-0 (1-0)