Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Botrányba fulladt a Valencia-Getafe vége

2014.03.31. 12:11

Elszabadultak az indulatok a vasárnapi Valencia–Getafe spanyol bajnoki végére, és az egész középpontjában a mindent eldöntő gól szerzője, Pedro León volt. A 88. percben talált be, azzal lett 3-1 a Getafének, érhető volt az öröme, az már azonban kevésbé, hogy miért a Valencia-szurkolók szektora előtt kellett ezt kiadnia magából.

Emiatt persze utólag elnézést is kért, nem is vette észre, hogy kik előtt ünnepel, mondta, ám ez a helyszínen nagyon feldühítette a Valencia csapatkapitányát, Jeremy Mathieu-t, aki számon is kérte az ellenfél szélsőjét. Láthatóan nem kapott kielégítő magyarázatot, mert adott egy taslit a tőle távolodó Pedro Leónnak, aki rendesen rájátszva hatalmasat esett.

Mathieu megkapta második sárgáját, elképesztő dühösen hagyta el a pályát, rúgdalózott közben, sőt, még a Getafe egyik cserejátékosának is odapofozott. Ezen húzhatta fel magát végképp a vendégek vezetőedzője, Cosmin Contra, akit öt embernek kellett lefognia, de végül ő sem kerülhette el a sorsát és őt is kiállították heveskedéséért.

A Getafe a győzelemmel elkerült a kiesőzónából, de nem érezhetik biztonságban magukat, hiszen csak egy ponttal előzik a tizennyolcadik Almeriát, a Valencia jelenleg a kilencedik.