David Moyesért eljött a halál

2014.04.21. 13:01

A Manchester United csak szenved David Moyes edzővel, a Premier League-ben is csak hetedik helyen áll a csapat, nem véletlen, hogy sokan a távozását követelik. A MU Everton elleni mérkőzésén pedig már egy Halálnak öltözött figura is sokat sejtetően jelent meg ez edző mögött.

A fekete jelmezbe öltözött maszkos kaszás közvetlen Moyes kispadja mögött foglalt helyet a vasárnapi bajnokin. Húsz percet volt ott, mígnem kivezették a biztonsági őrök. A kaszásról gyorsan megindultak a találgatások, többen tudni vélték, hogy Everton-szurkoló öltözött be, aki megharagudott Moyes-ra, mert 11 év után elhagyta a liverpooli klubot.

Másoknak viszont a jelmezen viselt logó, a Paddy Power fogadóirodáé szúrt szemet, és azt mondták, egyszerűen meghekkelték a meccset. A Paddy Power később közleményben el is ismert, hogy az ő emberük a maszkos figura, de szerintük csak azt fejezték ki, amit minden szurkoló és néhány klubvezető is gondol, lejárt a sikertelen edző ideje.

A megszemélyesített halál nem is először tűnt fel United meccsen, az Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőn is ott volt az Old Traffordon. Akkor oda is kiáltott az edzőnek: „Moyes, eljöttem érted."

Vasárnap a Manchester United 2-0-ra kapott ki az Evertontól.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport