Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

A stoplinyomok ott vannak, bokától térdig

2014.05.07. 12:58

A Hull City-játékos David Meyler kíméletlenül megtaposta Adnan Januzaj lábszárát a Manchester United elleni meccsen. A szándékos szabálytalanság miatt utólag eltilthatják Meylert, aki így az FA-kupadöntőben sem lehet majd ott.

Januzaj és Meyler a labdáért küzdött az oldalvonalnál. A manchesteri nyerte a lökdösődős párharcot, elcsúszva még elrúgta a labdát, de Meyler nehezen viselte a vereséget, beletaposott stoplisával Januzaj vádlijába. Simán megúszta a durvaságot, még sárga lapot sem kapott. A játékvezető valószínűleg nem is látta az esetet.

Meyler megtapossa Januzajt

„Nem láttam az esetet, de Januzaj lábát igen. Ebben a szezonban már másodjára történik vele ilyen. (Novemberben a fulhamos Sascha Reiter taposott.) Nem nyújtott valami szép látványt a lába. Nem hasította fel a bőrét, de a nyomok látszanak a bokájától a térdéig" – nyilatkozta a meccs után Ryan Giggs játékos-edző.

A Manchester United 3-1-re nyerte a Premier League-mérkőzést. A Hull City május 17-én az Arsenallal játszik FA-kupadöntőt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek