Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Lipták görcsöt kapott, azért nem tudott visszaállni az utolsó 10 percre

2014.09.10. 10:01

Az északírektől vereséget szenvedő magyar válogatott a meccs utolsó tíz percében emberhátrányban játszott vasárnap este, miután a győri Lipták Zoltán sérülése után már nem volt több cserelehetősége. Így kaptuk a vereséget jelentő gólt. 

Lipták klubja honlapjának nyilatkozott. „Nem tudom mi történt, teljesen begörcsölt a lában, bármit is próbáltunk, nem ment ki belőle. Egy kisebb húzódás lett a történet vége, szerencsére nem komoly, de nagyon sajnálom, hogy nem tudtam végigjátszani a találkozót".

A válogatott játékos elmondta, soha nem került még hasonló helyzetbe, ráadásul a pályán sem volt akkora az iram, még fáradtnak sem érezte magát. Pintér Attila szövetségi kapitány a vereség után a sajtótájékoztatóján azt nyilatkozta, a játékosoknak nem a válogatottban kellene megszerezniük a szükséges kondíciót.

Lipták volt amúgy az, aki az első északír gól előtt kirontott a védelemből, hogy megtámadja a labdás embert, emiatt a teljes védelem megzavarodott.

„Biztos, hogy nem úgy játszottunk, ahogyan szerettünk volna, nem sikerült jól a mérkőzés. A második félidőben azt éreztem, hogy ha meg tudjuk szerezni a vezetést, akkor képesek lehetünk nyerni is, hiszen ekkor már több lehetőségünk volt. Priskin Tomi góljáig rendben is volt minden, azután viszont csalódást okoztunk" - értékelte a csapat teljesítményét a védő. 

Lipták mellett a magyar gólt szerző Priskin Tamás is meghúzódott a meccsen, a következő napokban egyikük sem edzhet. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek