Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bonyolódik Torres Madridba szerződése

2014.12.27. 21:12

Bár Germán Burgos, az Atlético Madrid segédedzője szerint már nagyon közel álltak ahhoz, hogy újra a klubhoz igazoljon Fernando Torres, most némiképp változott a helyzet, miután a Chelsea honlapján jelentette be, hogy a spanyol csatár már teljes mértékben a Milan játékosa lesz, írja az MTI.

A válogatott támadó ugyanis csak csereként érkezett az olasz klubhoz a Chelsea-től, de ez az üzlet január 5-i hatállyal véglegessé válik, addig tehát biztosan elhúzódhat a kérdés, hogy hol is folytatja majd pályafutását a 30 éves játékos.

Persze az is lehet, hogy ezzel csak egyszerűbb lesz a helyzet, hiszen a Milan állítólag az olasz Alessio Cercit szerette volna megszerezni a spanyol bajnoktól, azzal pedig, hogy Torres végleg hozzájuk került, nem pedig csak kölcsönbe, ezt az újabb csereberét könnyebben le tudják bonyolítani.

Fernando Torres 2001-ben mutatkozott be az Atlético Madrid felnőtt csapatában, ahol 214 mérkőzésen 82 gólt lőtt. Innen igazolt 2007-ben a Liverpoolhoz (102 meccs, 65 gól), majd 2011-ben angol rekordot jelentő 50 millió fontért a Chelsea-hez (110 meccs, 20 gól), ahonnan nyáron került Milanóba kölcsönbe – itt eddig 10 bajnokin egy gólig jutott.