Huba
19 °C
33 °C

Ezért fejelte meg az egyik kameruni a másikat

2014.06.21. 16:16

Nem volt egyszerű a kameruni futballisták lelke a Horvátországgal szemben 4-0-ra elbukott meccs után, de már a meccs közben sem. Kamerun két játékosa, Benoit Assou-Ekoto és Benjamin Moukandjo akaszkodott össze, előbbi le akarta fejelni csapattársát. Időben szétválasztották őket, így megúszták a bunyót is, és az esetleg ezért járó kiállítást is.

Assou-Ekoto utóbb elmesélte, mi is történt a pályán.

„Már a Mexikó elleni meccsen is az volt aprobléma, hogy Moukandjo az én oldalom inkább cselezett, ahelyett, hogy passzolt volna. Szóltam neki, még igazat is adott nekem. Aztán a horvátok ellen megint ugyanez megtörtént. Tudom, hogy mindenkiben benne van a hibázás lehetősége, de amikor újra szóltam, akkor durván válaszolt, hogy hagyjam őt békében. Annyira felfokozott volt a hangulat, hogy elveszítettem a fejem.

A szünetben Samuel Eto'o próbált rendet tenni, de nagyon mérges voltam, nem tudtam erre figyelni. Aztán másnap megbeszéltük a dolgokat Moukandjóval, nincs harag" - mesélte Assou-Ekoto a L'Equipe című francia lapnak.

Kamerun két meccs után két vereséggel áll és már kiesett. A csoportban Brazília és Mexikó 4 pontos, az afrikai válogatott az utolsó körben Brazíliával játszik, de már akkor sem juthat tovább, ha legyőzi a világbajnokság házigazdáját.