István, Vajk
19 °C
33 °C

Montolivónak eltört a sípcsontja

2014.06.01. 10:35

A hosszú szezon után fáradt játékosok készülnek a világbajnokságra. Sorra sérülnek meg a legjobbak a felkészülési meccsen, szombaton két futballista is a lábát törte. A mexikói Montes mellett az olasz Riccardo Montolivót is műteni kell, a Milan középpályása az írek elleni meccsen sérült meg súlyosan.

Nincs elég baja az olasz válogatottnak, amely öt meccs óta képtelen nyerni, most Cesare Prandellinek újra kell terveznie a középpályáját, mivel Montolivo már a 15. percben kiesett, az irek ellen 0-0-ra végződött szombat esti meccsen.

A játékos a 15. percben Alex Pearce-szel ütközött, majd fájdalmas arccal a földön maradt. Már akkor érezni lehetett, hogy nagy a baj, amelyet a meccs után a szövetségi kapitány is megerősített. Közölte, Montolivónak eltörött a sípcsontja, műteni kell, biztosan nem utazhat Brazíliába.

Az olasz válogatott így nélküle készül az angolok, a Costa Rica-iak, és az uruguayiak elleni csoportkörre úgy, hogy tavaly szeptember óta képtelenek meccset nyerni. Az utolsó siker éppen a vb-részvételt jelentette, a cseheket győzték le.