Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nemcsak csalódtunk, elpusztítottak minket

2014.06.20. 07:49

Anglia 2-1-re kapott ki Uruguaytól a D csoport második meccsén, így továbbra is nullapontos, alig maradt esélye a továbbjutásra.

„Nemcsak csalódottak vagyunk, elpusztítottak minket. Azt hittük, eleget tettünk azért, hogy jó eredményt érjünk el a meccsen. Keményen dolgoztunk azért, hogy visszajöjjünk 1-1-re. Azt hittem, hogy megnyerhetjük a mecset, vagy legalább döntetlenezünk, de hihetetlen csapás volt, mikor megkaptuk a második gólt. Nem igazán tudom, hogy most mit mondjak" – értékelt a meccs után Roy Hodgson szövetségi kapitány.

„Sokáig kontrolláltuk a meccset, öt perccel a második félidő kezdete után újra helyzetben voltunk. Sokszor közel voltunk a gólhoz, de semmit sem számít, hányszor vagy közel, ha a másik csapat be is rúgja. Mi ezt nem tettük meg" – mondta Hodgson.

Azért az ellenfélnél játszó liverpooli csatárt, Suárezt meg is dicsérte: „Két gólt szerzett. Az első kivételesen jó volt, Cavani beadása és aztán a hosszú sarok kiválasztása nagyon okos dolog volt. Igazi topjátékos. A második már inkább a szerencsén múlt, de amikor megkapta a labdát, nem hibázott."

A kapitány úgy véli, eddig mindkét vb-meccsükön voltak olyan játékelemek, amelyekben jók voltak és csapatszinten is fejlődtek, de elismerte, hogy minden az eredményekről szól, és abban csak negatívan teljesítették.

„Hihetetlenül kevés esélyünk maradt. Azon múlik a továbbjutásunk, hogy Olaszország megnyeri-e hátralévő két meccsét, mi pedig elég góllal verjük-e Costa Ricát" - mondta a kapitány.