Bernát, Felícia
EUR 384,33 Ft
USD 363,66 Ft
7 °C
31 °C
Sport

Hirek

Blogok

Sakkmester
LIVE! - Grand Chess Tour - 2022 Superbet Rapid-Blitz Chess Classic Lengyelország - 2022-05-19 - 23 - Ananddal, Rapporttal
  A helyzet sem az élen, sem a végen lényegében nem változott - Az utolsó fordulóban kik ássák ki a csatabárdot? Lesz itt francia és amerikai párharc - egymásnak esnek-e az egynemzetbeliek? Vagy Caruana próbál kibabrálni a román éljátékossal: Deaccal? Netán Aranyon kívánja elcsenni az egész pontot a gyenge formát felmutató Mamegyarovtól? Vagy Rapport meglepi Nepot? Kérdés akad bőven - de eldőlt játszma mennyi lesz - azt megtudjuk rövidesen - Hajrá, Ricsi! - Jó szórakozást!.
Vitorlás tudattágítás
Női vitorlázás: indul a női párosverseny-világbajnokság
Május 18-án a párosverseny-világbajnokságot szervező World Match Racing Tour bejelentette, hogy útjára indítja a Women's World Match Racing Tour-t, azaz a sorozat női vitorlázóknak szóló változatát.
RallyeDream
Csomós Mixi és Nagy Attila kalandos versenye a Kanári-szigetek Rallyn
Rengeteg tapasztalattal, egy szalagkorlátos kalanddal és vaskos itinerfüzetekkel lett gazdagabb Csomós Mixi és Nagy Attila a Kanári-szigetek Rallyn, a 2022-es rally Európa-bajnokság harmadik futamán.
Tommy autosport
Holnap startol a Portugál rally VB futam
E hét végén azaz 2022. május 19-22. között lesz az idei rally világbajnokság negyedik fordulója az idei első full murvás futam a Portugál rally. Ez a verseny mindig egy nagy rally ...