Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szalai ciki listára került, de meg sem közelíti az első bénázását

2015.01.01. 11:28

A Hoffenheim válogatott csatára, Szalai Ádám a Bayern München elleni nagy kihagyott helyzetével bekerült az egyik legcikibb német összeállításba.

Nem került előkelő helyre, hiszen számtalan lúzer mozdulatot láttunk a Bundesligában. A kilencedik helye ettől még reális - korábbi klubtársa, a schalkés HUntelaar van közvetlenül előtte -, ahogy a dobogóra kétszeresen is felkerülő wolfsburgi Malanda pozíciója is.

Nehéz eldönteni, melyik ziccere szerencsétlenebb, hiszen a kapufáról visszapattanó labdát sem tudja egy méterről az üres kapuba terelni a belga csatár.

Az első hely azonban vitathatatlanul a Kaiserlautern tízeséé, Philip Hofmanné. Érdemes megnézni, szinte gólból rúgja ki a labdát, egy méterről biztosan képtelen lenne még egyszer ugyanígy fölébombázni.