Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csehországba megy a Portugáliában lelkes háttérembernek tekintett magyar futballista

2015.01.05. 15:01

Balázs Benjamin a cseh Teplicében folytatja pályafutását, írja a futballista Facebookja alapján a kapus.hu. A Teplice a hatodik a cseh bajnokságban, rájuk fér az erősítés, és Balázs, aki a nyáron a portugál élvonalba, a Vitoria Guimaraeshez szerződött, sokat tanult már így is.

Pedig neki sem könnyű, hiszen a portugálok a 43-as keretbe sem nevezték, de Balázs ebben is meglátta a jót, és a csapat "lelkes háttérembereként" fejlesztette magát.

Amikor kiderült, hogy nincs a keretben, még úgy nyilatkozott, hogy hasznosan tölti kint az idejét:

most nem neveztek a 43-as keretbe, de a csapat lelkes háttérembereként szeretném jelentősen fejleszteni technikai tudásomat, javítani a taktikai látásmódomat, hogy majd fontos mérkőzéseken is pályára léphessek. 

A Teplicével már alá is írta a szerződését. Most ezt írta a Facebookon Balázs:

Nagyon sokat tanultam Portugáliában, de szeretnék több játéklehetőséghez jutni, ezért kértem korábbi csapatomnál a szerződésbontást. Rendkívül fontos számomra a nemzetközi csapatoknál szerzett tapasztalat, emiatt éltem a Teplicéből érkezett ajánlattal.