Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Van Gaal nem akar a manchesteri szurkolókkal foglalkozni

2015.01.19. 10:30

A Manchester United 2-0-ra nyert a Queens Park Rangers ellen szombaton az angol futballbajnokságban, ennek ellenére a szurkolók beszóltak a klub edzőjének, Louis van Gaalnak. A dobogóért küzdő manchesterieknek egyáltalán nem volt könnyű meccsük, az első félidőben a holland 3-1-4-2-es felállással kezdett, ekkor a támadj, támadj-ot harsogták neki a szurkolók, akik később konkrét formációért kántáltak, 4-4-2, kiáltották.

A második félidőben Van Gaal változtatott, előbb Matát Fellaini váltotta, majd bejött Wilson is, és micsoda cserék voltak! Az 58. percben előbb a belga válogatott Fellaini vágott a léc alá egy labdát, majd a 94. percben Wilson volt a gólszerző.

A meccs után Van Gaal kitért a szurkolókra is.

A játékosaimra kell figyelnem, velük kell megértetnem magam. Nem figyelhetek a szurkolókra, mert hány szurkolója is van a Manchester Unitednek a világon? Az egész világon van 600 millió. Nem veheted figyelembe 600 millió ember véleményét. A játékosokra kell figyelni, kommunikálni velük, analizálni őket. Menedzserként ez a munkám.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek