Blanka, Bianka
10 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Benítez: Hadjárat folyik a Real ellen

2015.12.29. 18:40

Rafael Benítez, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint médiahadjárat zajlik ellene és a klubbal szemben.

„Kampány folyik Florentino Pérez elnök úr ellen, ellenem és a klub ellen" - jelentette ki a Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzést felvezető keddi sajtótájékoztatón.

„Mindent kritizálnak, amit csak lehet, amit pedig nem tudnak kifogásolni, azt manipulálják, ahogy azt bárki láthatja is. Ez világos, ha az ember kívülről nézi a dolgokat" – tette hozzá.

Benítez - akinek a távozását mind gyakrabban veti fel a sportsajtó - azokra a médiaértesülésekre is reagált, melyek szerint megromlott a viszonya a keret tagjaival.

„A kapcsolatom a játékosokkal összehasonlíthatatlanul jobb, mint amiről az újságokban olvasni lehet. Huszonnégy játékosom van a keretben, és amikor valakit kihagyok egy mérkőzésről, azonnal azt feltételezik, hogy ennek személyes okai vannak, és megindulnak a találgatások."

A Real 33 ponttal a harmadik helyen áll 16 forduló után, két ponttal lemaradva az éllovas FC Barcelona és a második Atlético Madrid mögött, de a címvédő katalán csapat egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.