Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Zidane magához láncolta Bale-t a mesterhármas után

2016.01.10. 10:06

A Real Madrid 5-0-ra legyőzte a Deportivót a spanyol bajnokság 19. fordulójában, Benzema kettőt, Bale három gólt szerzett, kettőt fejjel. Ronaldo pocsék formában játszott, gólpassza ellenére semmi nem jött össze neki, erre a legjobb példa Benzema második gólja volt, az 5., amikor a labdában megbotló, majd eleső Ronaldo feje fölött vágta be a labdát a léc alá.

Visszatérve a walesire, nagy kérdés volt, hogy milyen állapotban lesz, hiszen a Benitez-kirúgás talán őt viselte meg a legjobban. Míg például Modric egyszerűen csak jónak tartotta a spanyol edző eltávolítását, Bale nem nagyob örült, és Zidane kinevezése után azonnal hírbe hozták a Manchester Uniteddel.

A mesterhármas után viszont Zidane úgy nyilatkozott, hogy Bale-t semmiképpen sem engedik el. Szerinte szenzációsan játszott, és szerinte normális, hogy a legnagyobb játékosokat folyamatosan más klubokkal hozzák összefüggésbe, mert az emberek szeretnek róluk írni/olvasni, de 

nagyon tiszta üzenetet szeretnék küldeni, Bale semmi áron sem eladó.

Zidane szerint Bale most boldog lehet azzal a teljesítménnyel, amit szombaton este nyújtott, és reméli, hogy a folytatásban is  hasonló lesz. Bale előtt a kezdetektől fogva nyitva van az ajtaja, és úgy vélekedett, még magasabb szintre tud eljutni, és biztos pontnak nevezte a további terveiben.