Kleinheisler harapós srác, helyén van a szíve

2016.01.31. 09:05

Kleinheisler László szombaton első bajnoki meccsét játszotta a Bundesligában a Werder Bremennel. Csapata 3-3-at játszott a Hertha BSC-vel. A Werder honlapja is foglalkozott Kleinheisler bemutatkozásával, az edzője elégedett volt a 63. percben beálló magyarral.

„László nagyon jól debütált. Harapós srác, aki a középpálya szinte bármelyik részén játszatható, és a helyén van a szíve. Minden párharcot megnyert, amit láttunk, de kétségtelen, még időre van szüksége, hogy hozzászokjon a Bundesligához. Mai teljesítményével is elégedettek vagyunk, de reméljük, hamarosan százszázalékos lesz" – mondta Viktor Szkripnik vezetőedző.

Clemens Friz csapatkapitány is beszélt Kleinheislerről, aki szerinte nagyon nyitott, és látszik rajta, gyorsan akar integrálódni. A kommunikáció nem mindig könnyű közöttük, német és angol töredékmondatokkal vagy kézzel-lábbal magyarázva beszélgetnek egymással.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla