Auguszta
-3 °C
2 °C

Dzsudzsák napjai meg vannak számlálva a Bursaspornál

2016.02.16. 08:47 Módosítva: 2016-02-16 16:30:22

Update: Megszólalt a futballista ügynöke.

Három, a Bursasporhoz közel álló török lap is azt állítja – itt az egyik cikk –, a klub elnöksége döntött arról, hogy a nyáron sok pénzért vásárolt Dzsudzsák Balázsra nincs szüksége. Rajta kívül a belga De Suttertől is szabadulnának.

Mivel a 29 éves magyar szélső már két klubban játszott ebben a szezonban, csak Kína felé vehetné az irányt.

A focista ügynöke, Vörösbaranyi József az M1-nek röviden reagált a helyzetre: 

Nem is volt tervezve, az átigazolási időszak is lejárt. Két csapatban is pályára lépett már az idényben, így csak olyan bajnokságba mehetne, amely most indul, ebből kifolyólag nincs olyan csapat, amely most szeretné Balázst.

A bajnokság 13. helyén álló, anyagi gondokkal küszködő Bursaspor vezetői ettől nem is zárkóznának el.

Dzsudzsák a két legutóbbi fordulóban a kispadon kezdett, az Istanbul Basaksehir elleni meccsen (3-3) be sem állt, a Genclerbirligi ellen (0-2) hét percet kapott.

A válogatott csapatkapitánya nagy reményekkel érkezett Törökországba. Azt is mondta, hogy adnak a véleményére, megkérdezték, kivel játszana szívesen, mert azt megszerzik.

A Dinamo Moszkvából azért ment el a nyáron, mert a rubel értéktelenedése miatt az orosz klub spórolásra kényszerült, és ő is létszámfelettivé vált. 

Dárdai Pál szívesen látta volna a Bundesliga negyedik helyén álló Herthánál, de a megállapodás nem jött létre.

Az Európa-bajnokság előtt rosszabb nem is jöhetne annál, hogy a játékosnak Kínába kelljen szerződnie. Az ázsiai országban február 24-én kezdődik a bajnokság, a csapatok eléggé vásárlós kedvükben vannak.