Gábor, Karina, Ders
-3 °C
7 °C

Hogy bírta ezt idegekkel Orbán? A Videoton lenyomta a Felcsútot

2016.02.27. 17:41

 

A magyar labdarúgó bajnokság huszonkettedik fordulójában a Puskás Akadémia a 95. percben kapott góllal maradt alul a Videotonnal szemben.

A vendégcsapat sok helyzetet alakított ki, de úgy látszott, ez nem lesz elég a győzelemhez. Feczesin azonban - egy pontos fejessel - megtörte a jeget az utolsó pillanatban.

Vidibelso 1
Fotó: szekesfehervar.hu

A felcsútiak ezzel kieső helyen maradtak. Robert Jarni vezetőedző azt mondta az M4-nek a meccs végén, hogy nem tudták kihúzni az utolsó másodperceket, a bíráskodásról nem túl hízelgően szólt.

Horváth Ferenc azzal kezdte az értékelését, hogy nehéz alanyt és állítmányt összerakni a fejében, mert a meccs hatása alatt van. Bízik benne, hogy sorsfordító lesz ez a meccs, és megváltozik valami a csapat életében.

Már azt hittem, hogy tablettában vettük be a góliszonyt, annyi helyzetet hagytunk ki megint, aztán az utolsó pillanatban betaláltunk.”

Egervári Sándor csapata, a DVTK szintén az utolsó pillanatban kapott ki, a Haladás 2-1-re verte őket. Ugrai döntötte el a meccset a 92. percben.

Az Újpest 1-1-re végzett a Debrecennel szemben, a félidőben még a vendégek vezettek, akik emberhátrányban már nem tudták megkaparintani a hajrában a győzelmet.

Eredmények:

  • Újpest-Debrecen 1-1
  • Puskás Akadémia-Videoton 0-1
  • Paks-Vasas 3-0
  • Haladás-DVTK 2-1
  • MTK-Békéscsaba 0-0