Zsuzsanna
-4 °C
3 °C
Műkorcsolya
Percről Percre

Van Gaalnak jár az Oscar, ilyet még nem láttunk tőle

2016.02.28. 17:27

Louis van Gaal nagyon fel volt pörögve az Arsenal elleni vasárnapi rangadón, amit 3-2-re nyertek meg. Tőle szokatlan módon látványosan ünnepelte a gólokat, de a második félidőben jött el a csúcspont, amikor az arsenalos Alexis Sanchez feldobta magát. 

A United ellen fújtak, erre Van Gaal lerohant a negyedik játékvezetőhöz, ment vele Ryan Giggs is. A holland menedzser reklamálni kezdett, aztán hirtelen földre vágta magát, hogy bemutassa, Sanchez hogyan színészkedett. 

Nem láttunk még ilyen beleélést a holland edzőtől, mindenesetre a közönség díjazta az előadást, miközben az Arsenal-edző Arsene Wenger igyekezett úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. Van Gaal ezután feltápászkodott, és visszasétált a helyére.  

Az érzelmek eluralkodtak rajtam. Nem mindig fordul ez elő velem, általában a helyemen ülök az egész meccsen. Bocsánatot fogok kérni a negyedik játékvezetőtől. Nem érdemes, mit akartam mondani neki, a lényeg, hogy nyertünk. De nem bánom, amit tettem, mert a sportban ki kell mutatni az érzelmeket

- mondta a győzelem után.

Néhány napon belül ez volt a második fontos győzelme az MU-nak: csütörtökön 5-1-re nyertek az Európa Ligában, most pedig egy fontos rangadón tudtak nyerni.