Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Nincs lehangolóbb, Dzsudzsák kiszorult a kezdőből

2016.10.16. 09:35

Az Egyesült Arab Emirátusok bajnoksága a harmadik fordulónál tart, a nyáron 3 millió euróért megvásárolt Dzsudzsák Balázs az első két fordulóban még kezdő volt, de lecserélték.

Most, a harmadikban úgy nyert az al-Wahda, hogy a magyar szélső a kispadról nézte végig csapata első sikerét, az al-Dafrát 3-0-ra verték meg.

A másik két légiós - a dél-koreai védő, és az argentin csatár - ott volt a kezdőben, a mexikói edző, Javier Aguirre neki ezúttal nem adott lehetőséget.

Nem lehetett arról hallani, hogy Dzsudzsák megsérült volna - de persze akár még a bemelegítésnél is történhetett valami -, a mellőzésnek lehet, hogy szakmai okai voltak. Ráadásul Aguirre mindkét szélsőjét lecserélte, de nem a magyart állította a helyükre, hanem helyi futballistákat.

2015-ben volt egy jó szezonja az orosz Dinamo Moszkvában - hét góllal fejezte be -, azóta csak gyengébb csapatoknak kell.

A decemberben 30 éves Dzsudzsák amiatt panaszkodott a nyáron, hogy nem kellenek a magyar játékosok. A saját sorsáról pedig azt mondta, hogy a Herthának nem volt rá pénze, amit cáfoltunk.