Pongrác
11 °C
27 °C

Ronaldo: Nem ez az utolsó szerződésem

2016.11.07. 16:07

Saját bevallása szerint nem az utolsó szerződését írta alá Cristiano Ronaldo, aki 2021-ig hosszabbított a Real Madriddal, írja az MTI.

A háromszoros aranylabdás futballista eddigi szerződése 2018 nyaráig szólt, ezt toldották most meg 2021. június 30-ig. A 31 éves Ronaldo azonban már most jelezte, további tervei vannak a klubbal: „A mostani nem az utolsó szerződésem, ezt már most tisztázhatjuk" – mondta Ronaldo, aki 371 találattal a Real Madrid történetének legeredményesebb gólszerzője. Hozzátette, az idei év a BL-sikerrel és az Európa-bajnokság megnyerésével, valamint a szerződéshosszabbítással egy álomév számára. - „Ez rendkívül különleges számomra. Az élet szép, nekem elhihetik."

Az aláírást követően Ronaldo Florentino Pérez klubelnöktől egy madridi mezt vehetett át, hátán a 2021-es számmal.

„Ez a nap túl különleges ahhoz, hogy gólszerzésről beszélgessünk" – felelte újságírói kérdésre, amely gyenge idénykezdését firtatta: ebben a szezonban 12 mérkőzésen csak hétszer talált be.

„Ronaldo egy ikonná vált klubunkban, ő a jelképe a labdarúgás történetének legjobb klubjának. Kétségtelen, hogy megkülönböztethetünk egy Ronaldo előtt és egy Ronaldo után korszakot a Real Madridnál" – méltatta Florentino Pérez a portugál támadót.

Cristiano Ronaldo mellett több kulcsjátékosával szerződést hosszabbított már a Real Madrid, így Luka Modric 2020. június 30-ig, Toni Kroos és Gareth Bale 2022-ig írt alá.