Zlatan: Ha behúznánk, másnap visszavonulhatnék

2016.11.10. 08:12

Zlatan Ibrahimovic biztos abban, hogy csapata, a Manchester United megnyeri az angol futballbajnokságot.

"Ha meg tudnám nyerni a Premier League-et, akkor akár másnap abba is hagyhatnám a futballt. Remélhetőleg sikerül, és sikerülni is fog" - nyilatkozta a 35 éves svéd csatár, aki hat gólt szerzett eddig a bajnokságban.

Ibra korábban bajnok volt Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban, a PL-címmel együtt végképp külön kategóriába lépne a sikereit nézve.

Ibrahimovic vasárnap egy 609 perces góltalansági sorozatot zárt le a Swansea City otthonában, ráadásul két gólja közül az első a Premier League történetének huszonötezredik találata, a második pedig pályafutása 400. klubgólja volt.

"Az elmúlt mérkőzéseken egy kissé szerencsétlenek voltunk, de hittünk magunkban, és ha hiszel, akkor sikerülni fog" - mondta Ibrahimovic, aki saját teljesítményéről is beszélt: "Elhibáztam néhány olyan lehetőséget, amelyeket máskor nem. Tudom, hogy sokkal jobbra is képes vagyok, többet akarok, jobb leszek".

A Manchester United 11 forduló után a hatodik helyen áll a Premier League-ben, hátránya nyolc pont a listavezető Liverpoollal szemben. (MTI/Index)  • Hírek
  • Bankszámla