16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 2
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 2
Portugália 1
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 2
Svájc 3
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 1
Brazília 0

Kassaira még mindig ideges Rummenigge, bojkottálja a BL-döntőt

000 N21IX
2017.05.24. 15:23

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke bár a Bajnokok Ligája döntőjének idején ott lesz Cardiffban, de nem fogja megnézni a meccset Kassai Viktor, negyeddöntőben hozott bírói döntései miatt, írja a Spiegel. Rummeniggét a Bayern München kiesése ugyanis olyan mélyen érintette, hogy ezt egyelőre nem tudja feldolgozni.

Nem felejtek ilyen gyorsan.

Rummenigge már a negyeddöntő után szitkozódott Kassai bírói teljesítménye miatt. A Süddeutsche Zeitungnak most adott interjújában azt mondta: átverték az FC Bayern-t.

„Aki ismer engem, az tudja, hogy csak úgy nem szoktam ilyeneket mondani.  Csak annyit mondok:

öt végzetes döntés született a csapatunk ellen öt döntő szituációban. Még egyszer: ilyet az elmúlt negyven évben nem láttam. ” 

Kassai Viktor ezen az emlékezetes, 4-2-re végződött visszavágón azzal borította ki a németeket, hogy második sárgával kiállította Vidalt, ez a németek szerint egyértelműen téves ítélet volt. Aztán megadta Ronaldo méteres lesről lőtt gólját, és még a végén szintén elengedett egy lest, amiből Ronaldo még egy gólt lőtt.

A lesekben a partjelzői nem segítették Kassait, de a felelősség az övé. Az elődöntőben a Real Madrid aztán az Atletico Madridot búcsúztatta.

A döntőben a Juventussal játszanak.  • Hírek
  • Hírek