Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szalai Ádám a meccs legjobbja volt

000 LE90Y
2017.02.05. 10:32 Módosítva: 2017-02-05 10:32:10

Öt hónap után szerzett ismét gólt a Bundesligában Szalai Ádám, aki Hoffenheim 4-0-ás sikeréből két góllal vette ki a részét. A magyar csatár a 69. percben állt be csereként, előbb egy kényszerítő után sikerült besodornia a labdát, amit eléggé megünnepeltek a csapattársai, az ellenfél kapujában ugrottak a nyakába, majd egy szemrevaló támadás végén fejelt a kapuba.

Szalai a Whoscored.com szerint csapata egyik legjobbja volt még úgy is, hogy alig húsz percet kapott. 8,5-es osztályzatot kapott csakúgy, mint csapattársa, Niklas Sule.

„Gyorsan megszereztük a vezetést, de sokáig maradt az egy nullás eredmény. Ahogy telt az idő, a Mainzon nőtt a nyomás. Nagyon jól játszottuk a kontrajátékunkat, és nagyon jó döntéseket hoztunk a támadások végén. Ez volt a győzelem kulcsa,

a sikert pedig most csak ki akarom élvezni”

idézi az Nb1.hu Szalai a Hoffenhiem honlapjának adott nyilatkozatát.

A meccs végén Szalai a Facebookon is üzent rajongóinak:

A Nemzeti Sportnak is nyilatkozott, azt mondta, hogy boldognak érzi magát, és annyira jól ment a játék, hogy akkor is elégedett lenne, ha a gólok elmaradtak volna. Azt is mondta, hogy karrierje során még sosem játszott ilyen jó minőségű csapatban.

„Pályafutásom során jó néhányszor kerültem nehéz helyzetbe, s mindannyiszor a munka jelentette a megoldást a problémára, ennek szellemében készülök a folytatásban is”, mondta.