Luca, Ottilia
2 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Feljutott a Balmaz, de az edzője marad az NB II.-ben

2017.06.08. 15:58

Távozik a labdarúgó NB I-be feljutott Balmazújváros csapatának vezetőedzője, Feczkó Tamás, aki átveszi a másodosztályba kiesett MTK irányítását - jelentette az MTI a Dehirre hivatkozva.

Feczkó Tamás
Feczkó Tamás
Fotó: Huszti István

A Balmazújváros klubelnöke, Tiba István elmondta, hogy még szerda este is tárgyalt a trénerrel, aki csütörtökön közölte vele a döntését.

Feczkó azzal indokolta a váltást, hogy egy tradicionális klubnál szeretné folytatni pályafutását, ahol nagy célok vannak, márpedig a fővárosi kék-fehéreknek a következő szezonban a visszajutás a célkitűzésük.

Tiba István úgy fogalmazott, emberileg csalódott Feczkó Tamásban, amiért korábban nem közölte, hogy esetleg máshol folytatná a munkát, és most is három napig váratta a csapatot döntése bejelentésével.

Hozzátette, gyorsan kell új edzőt találniuk - hiszen a következő bajnokság július 15-én kezdődik -, úgyhogy már ezen a héten szeretne megállapodni egy szakemberrel.

"Az élet nem áll meg, abban bízom, a csapat túlteszi majd magát ezen, és tisztességgel küzdve helytáll az élvonalban"

- mondta a klubelnök.

Feczkó 2015 márciusa óta tevékenykedett a Balmazújváros vezetőedzőjeként. Érkezésekor a csapat sereghajtó volt az NB II-ben.