Judit
3 °C
7 °C

Szikrázott a levegő Dárdai edzésén

2017.07.10. 08:23

Szokásos helyén, Berlintől nem messze kezdte meg a Hertha BSC a felkészülését a következő, megterhelő szezonra, amikor az Európa Liga főtábláján is helyt kell állnia Dárdai Pál csapatának.

A Bild azt szúrta ki, hogy Jarstein kapus és a csatár, Salomon Kalou összekapott. Nem volt nagy balhé, de talán jelzi a hamarosan 32 éves elefántcsontparti csatár nyugtalanságát, és hogy a 21 éves Davie Selke érkezésével komoly konkurenciát kapott.

36443 tl-tag1-vor- 03
Fotó: herthabsc.de

Az esetet maga Dárdai Pál elevenítette fel a bulvárlapnak. A BL-győztes csatár nem hagyta szó nélkül, hogy a kapus nem passzol neki. „Jónak gondolom, ha van egy kis akció, mert megmutatja a csapata karakterét is.”

Kalou szerint kívülről talán vadnak tűnhetett, ami történt, a gesztikulációja, és hogy 20 méteres sprintet vágott ki, hogy szemtől-szemben is megfenyegethesse csapattársát. A csapatkapitány, Vedad Ibisevic választotta szét egyébként a kakaskodókat.

„A mezőnyben játszó kapus panaszkodott, mert túl gyors volt neki a játék. Elmondtam neki a véleményem, de a legfontosabb, hogy kéz a kézben mentünk le a pályáról” - ez már a csatár verziója.

A Hertha a hónap végén a Liverpoollal is megmérkőzik. Akkor már természetesen az U23-as Európa-bajnokságon győztes csapattagok is együtt lesznek a csapattal. A már említett Selke, Stark és Weiser egyelőre még pihen, hiszen a torna még csak a múlt pénteken fejeződött be.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?