Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

C. Ronaldót fegyveres vámosok szállították le a jachtjáról

2017.07.12. 16:59

Cristiano Ronaldónak és családjának el kellett hagynia jachtja, az aYa London fedélzetét, mert szerdán spanyol vámosok kutatták át a hajót Formentera szigetének közelében - tudósított az Hola.com.

A hatóságok ebéd után lepték meg a Real Madrid futballsztárját, egy hatalmas hajóval, majd egy kisebb motorcsónakkal megközelítették Ronaldóékat, aztán három fegyveres ügynök átszállt hozzájuk, és leszállásra szólította fel őket. Mintegy 90 percet töltöttek a szuperjachton, és némi papírmunkát hátrahagyva távoztak.

Az esetnek talán köze lehet a portugál elleni adóeljáráshoz, de az is lehet, hogy más ügyben intézkedtek.

hola
Fotó: hola.com

A vád szerint 14,7 millió euróval tartozik a spanyol NAV-nak a 32 éves világklasszis, aki korábban azt mondta, tiszta a lelkiismerete. Így amíg nem bizonyítanak rá semmit, előre nem tervezi befizetni az elmaradását. Július 31-én kell egyébként megjelennie egy madridi bíróságon, hogy vallomást tegyen az ügyben.

Ronaldo még szabadságát tölti, a Konfödkupa miatt extra vakációt kapott a Realtól, ami már Amerikában edzőtáborozik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?