16:00, December 06.
Marokkó 0
Spanyolország 0
Education City Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 06.
Portugália 0
Svájc 0

Neymar hallgat

2017.07.19. 12:32

Egy brazil tévécsatorna állítja, Neymar megállapodott a Paris Saint-Germainnal, és a nyáron elhagyja a Barcelonát. Az értesülést mindenki átvette, és azt is sokan tudni vélik, milyen feltételeket kínálnak a párizsiak:

  • 30 millió euró/év
  • sikerdíjakkal 40 millió/év
  • 5 éves szerződés

Ami biztos, hogy Neymar kedden, a Barca-edzések szabadnapján Ibizán találkozott az apjával, akiről azt feltételezi a katalán sajtó is - Sport.es, Mundodeportivo.es -, hogy szerdán Párizsba repül tárgyalni.

Kedd éjjel jött vissza Ibizáról Barcelonába Neymar Jr. és Neymar Sr. - szerdán újra edz a Barca -, és a reptéren az újságírók megpróbáltak legalább egy-két szót kihúzni belőlük.

Azt kérdezgették, hogy tényleg megegyezett-e a PSG-vel, illetve, hogy marad-e a Barcában, de egyik Neymarból sem sikerült kihúzniuk egy mukkot sem.

Neymar októberben hosszabbított a Barcelonával 2021-ig, a kivásárlási ára július 1-jén 222 millió euróra ment fel, ha a PSG ezt leteszi, viheti a brazilt. A katari PSG-tulajnak ez már lehet, hogy pénz, de nem akkora, hogy ne rakná le egyből, ha Neymar hajlandó nála futballozni.  • Hírek
  • Hírek